konS ≡ Usposabljanje za bodoče mentorje / vabilo

Rad eksperimentiraš, mešaš nove in stare tehnologije in si na vsak način DIY-jer?
Rad predajaš in izmenjuješ svoje znanje za druge čisto radikalne novosti?
Te zanimajo biotehnologija in senzorika ali robotika in noslijive tehnologije?
Si ekološko osveščen in razmišljaš o obnovljivih tehnologijah ali preciznem kemtijstvu?
Ti tiskana vezja in mikrokontrolerji, kot je Arduino ne dajo miru?
To je le peščica segmentov znotraj širokega polja interaktivnega ustvarjanja, ki ga vzpostavljamo znotraj platforme konS. Če te katera od naštetih praks zanima ali bi rad morda raziskoval kaj od naštetega, te vabimo k usposabljanju za bodoče mentorice_je. Pričakuješ lahko sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo ter ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti. Ponujamo ti priložnost vključitve v našo mrežo, kjer hekamo napredne tehnologije.
Kdo?
Vsi, ki bi svojo energijo radi posredovali mladim in znanja željnim: matematičarke_ji, mehatroničarke_ji, elektrotehničarke_ji, programerke_ji, biotehnologinje_i, umetnice_ki, fotografinje_i, pedagoginje_i, znanstvenice_ki, študentke_i, dijakinje_i …
Kako?
Prijaviš se lahko na povezavi https://oblak.kersnikova.org/apps/forms/oP9KMgboYgmY53mN
Usposabljanje bo izvedla ekipa Zavoda Kersnikova. Usposabljanje poteka v okviru projekta #konS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost v petih slovenskih mestih: v Ljubljani, Velenju, Novem mestu, Mariboru in Novi Gorici.
Kdaj? in Kje?
Prvič se lahko srečamo na intro delavnici Zvočni[K]rožnik v petek, 18. februarja, sicer pa se usposabljanje prične 11. marca!
Se vidimo!
..

Projekt #konS ≡ Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Partnerji: Kersnikova, Projekt Atol, Aksioma, Ljudmila, Cona Zavod, osmo/za, Akademija umetnosti Univerza v Novi Gorici, Mladinski center Velenje, LokalPatriot, MKC Maribor
izobraževanje
Datum in ura
11. marec
17:00 - 19:00

Dogodek je zaključen.