Humanistika Hangout

Lepo povabljeni na celodnevno praznovanje humanistične misli, igre in domišljije pred Xcentrom v peš coni Nove Gorice. Sodelavke in sodelavci Fakultete za humanistiko Univerze v Novi Gorici si bomo vzeli en dan pravice do praznovanja misliti_čez_ _do odprtega druženja in resne debate, pa vse do igrivega ustvarjanja v različnih medijih na teme, s katerimi se ukvarja sodobna humanistika. Običajen format dneva odprtih vrat smo v danih okoliščinah spremenili v javno druženje na odprtem z iskrivim programom – ki ga boste soustvarjali z nami!

V četrtek, 3. 2. 2022, med 10.00 in 18.00 se bomo šli Hengaut v slogu Humanistike s sledečimi informativnimi, kontemplativnimi in performativnimi stvarmi:

_𝐬𝐤𝐥𝐚𝐭𝐢 𝐯𝐞𝐬𝐨𝐥𝐣𝐜𝐚 𝐬 𝐩𝐨𝐠𝐥𝐞𝐝𝐨𝐦, 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐩 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚, 𝐝𝐢𝐠𝐢 𝐝𝐚𝐝𝐚 𝐢𝐠𝐫𝐞, 𝐃𝐉 𝐨𝐝𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞, 𝐤𝐧𝐣𝐢𝐠𝐞 č𝐞𝐳 𝐦𝐢𝐳𝐞, 𝐤𝐫𝐨𝐦𝐩𝐢𝐫𝐣𝐞𝐯𝐨 𝐭𝐢𝐬𝐤𝐚𝐧𝐣𝐞, 𝐜𝐚𝐝𝐚𝐯𝐫𝐞 𝐞𝐱𝐪𝐮𝐢𝐬, 𝐟𝐢𝐥𝐨𝐳𝐨𝐟𝐬𝐤𝐞 𝐢𝐠𝐫𝐚č𝐞, 𝐥𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐫𝐧𝐢 𝐧𝐚𝐭𝐞𝐱č𝐚𝐣, 𝐫𝐚𝐳š𝐨𝐥𝐚𝐧𝐢 𝐤𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐧𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐦𝐢𝐧, 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐤𝐚𝐫𝐚𝐨𝐤𝐞 š𝐭𝐮𝐝𝐢𝐣𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐨𝐯, 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐧𝐨 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐧𝐚𝐠𝐥𝐚𝐬, 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞, 𝐬𝐥𝐮š𝐚𝐥𝐤𝐞 𝐳𝐚 𝐠𝐢𝐤𝐞, 𝐧𝐞𝐩𝐨𝐧𝐨𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐦𝐞𝐣𝐧𝐚 𝐳𝐠𝐨𝐝𝐨𝐯𝐢𝐧𝐚, (𝐛𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐥𝐚) 𝐩𝐨𝐤𝐯𝐚𝐫𝐣𝐞𝐧𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐢𝐭𝐝.

Fakulteta za humanistiko UNG misliti_ _kulturno zgodovino _književnost _jezik _migracije in medkulturnost _digitalno humanistiko misliti_čez_

https://www.ung.si/sl/fakultete/fakulteta-za-humanistiko/

strokovno srečanje
Datum in ura
3. februar
10:00 - 18:00

Dogodek je zaključen.