Promocija in digitalizacija kulture, 2 usposabljanji v oktobru

Usposabljanje s področja promocije in digitalizacije je namenjeno spoznavanju z digitalnimi prijemi in orodji, ki so potrebni pri promoviranju produktov, izdelkov ter uslug. Predavanja s področja promocije in digitalizacije kulture se izvajajo v okviru operacija KULPOSOČJE.

Promocija je nujno potrebna pri zagotavljanju lastne ustvarjalne ‘vidnosti’ oz. prisotnosti na trgu. V sodobnih časih se je večina promocije preselila v digitalen oz. virtualen svet.

V procesu usposabljanja se bomo v teoriji in praksi soočili z možnostmi, ki nam jih nudijo različne spletne platforme in družabna omrežja in kolikšen je njihov pomen za promocijo.


Število udeležencev je omejeno. Prednost pri prijavi imajo pripadnice in pripadniki različnih manjšinskih etničnih skupin in priseljencev ter posameznice in posamezniki narodnih skupnosti nekdanje SFRJ živečih v Republiki Sloveniji - priseljenci prve, druge, tretje…generacije, posamezniki in posameznice iz mešanih zakonov oz. družin, ki živijo v zahodni kohezijski regiji. Vsi ostali zainteresirani so enako dobro došli. Za določena predavanja je omogočena še dodatna možnost udeležbe tudi preko ZOOM aplikacije po predhodni prijavi.
 
V teoriji in praksi boste pridobili veščine za: organiziranje dogodkov, ustanovitev društva, pridobivanje sredstev, znanja s področja avtorskih pravic, razvoja vaših lastnih projektnih idej ter promoviranja istih.

 

1. Usposabljanje: “Gremo na internet!” komunikacija kulturnih organizacij na spletu  - 7. in 8. oktober ob 16.00 (4 šolske ure)

2. Usposabljanje: Koncept in izvedba učinkovitih AV kampanj v kulturi - 13. in 14. oktober ob 16.00 (4 šolske ure)


 
Več informacij na: KULPosočje - Promocija in digitalizacija kulture
Prijavnica: Prijavnica

Usposabljanje sofinancira Ministrstvo za kulturo.

Usposabljanje
Datum in ura
7. oktober
16:00

Dogodek je zaključen.