Postani konS mentor_ica

Uživaš v eksperimentiranju z novimi in starimi tehnologijami? Je DIY tvoja priljubljena praksa? Te zanimajo biotehnologija in senzorika ali robotika in nosljive tehnologije? Ti tiskana vezja in mikrokontrolerji, kot je Arduino, ne dajo miru? Si na strani zelenega prehoda in razmišljaš o obnovljivih tehnologijah ali preciznem kmetijstvu? Želiš nadgrajevati svoje znanje in ga izmenjati za druge čisto radikalne novosti? Če lahko na vsaj eno vprašanje odgovoriš pritrdilno, te platforma konS vabi v rastočo mrežo mentorjev za interaktivno umetniško-raziskovalno ustvarjanje na presečišču znanosti, tehnologije in družbe. Razširi svoje kompetence in se prijavi na usposabljanje za bodoče mentorje in mentorice. Pričakuješ lahko sodelovanje z različnimi strokovnjaki, podporo pri razvoju lastnih idej, rokovanje s sodobnimi strojnimi in programskimi orodji, mreženje skozi timsko delo ter plodno soustvarjanje. Ponujamo ti priložnost za vključitev v konS mrežo, kjer hekamo napredne tehnologije in širimo zanimanje za kreativno uporabo. Po usposabljanju boš lahko na delavnicah samozavestno predajal_a znanje otrokom, mladini in odraslim.

 

Kdo?
Vsi, ki bi s svojo ustvarjalno energijo radi navdušili mlade in znanja željne: matematičarke_ji, mehatroničarke_ji, elektrotehničarke_ji, programerke_ji, biotehnologinje_i, umetnice_ki, fotografinje_i, pedagoginje_i, znanstvenice_ki, študentke_i, dijakinje_i …

 

Kako?
Usposabljanje bo izvedla ekipa Zavoda Kersnikova. Usposabljanje poteka v okviru projekta #konS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in poteka v petih slovenskih mestih: v Velenju, Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu in Celju. Prijaviš se lahko na spodnjih povezavah. 

 

Kdaj in kje?
S klikom na povezavo se prijavi na usposabljanje v izbranem kraju!
Prijave zbiramo do 19. februarja 2023.

 

Se dobimo na križišču umetnosti, znanosti in tehnologije!

Delavnice Usposabljanje
Datum in ura
22. februar
17:00 - 19:00