Predstavitev programa prostovoljstva pri projektu GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture

GO! Prostovoljci – priložnosti za prostovoljstvo v goriški regiji v prihodnosti tudi v okviru Evropske prestolnice kulture 2025 Nova Gorica - Gorica.

 

"Prostovoljski zaGOn" je nepogrešljiv del projekta GO! 2025, saj se za enkratne, kratkoročne in dolgoročne dejavnosti načrtuje vključitev približno 1.000 prostovoljcev. Program je namenjen vsem državljanom ne glede na njihovo starost in poreklo, zlasti pa tistim iz ranljivih skupin. »GO! Prostovoljci« bodo vključeni v široko paleto dejavnosti, povezanih z izvajanjem in promocijo kulturnega programa GO! 2025: organizacijske in administrativne naloge, logistiko, sprejem umetnikov in udeležencev, informacijske storitve za obiskovalce, promocijo in še veliko, veliko več.
S predstavitvijo programa prostovoljstva v okviru evropske prestolnice kulture želimo širšo javnost seznaniti s priložnostmi, ki jih program prinaša, s konkretnimi možnostmi vključevanja in sodelovanja ter ljudi nagovoriti, da tudi sami postanejo del te edinstvene čezmejne zgodbe.

 


Ime in priimek kontaktnih oseb: Sanja Popov Leban, Mojca Stubelj Ars
Elektronski naslovi: sanja.popov.leban@go2025.eu, mojca.stubelj.ars@xcenter.si

Okrogla miza
Datum in ura
24. maj
16:00